dutz-brillen-najaar-2017-1
dutz-brillen-najaar-2017-4
dutz-brillen-najaar-2017-3
dutz-brillen-najaar-2017-2
dutz-brillen-najaar-2017-5

Dutz Eyewear najaarscollectie: brillen om verliefd op te worden

Dit najaar brengt Dutz Eyewear een veelzijdige collectie brillen om alle stijlen mee te rocken. Gaat u voor elegante eenvoud, kleurrijke bloemen, originele patronen of juist voor geometrische vormen? De mogelijkheden zijn talrijk! De designers van Dutz hebben zich niet alleen laten inspireren door de laatste trends tijdens de Fashion Week, maar ook door opvallende streetstyle-looks. Hierdoor is de brillencollectie een perfecte afspiegeling van de nieuwste modetrends van het seizoen.

Originele kleuren, patronen en kleurverloop

In de najaarscollectie van Dutz zijn vernieuwende kleuren, schitterende patronen en unieke kleurverlopen terug te vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bril met een vintage bloemenprint, overlopende kleurschakeringen of een pied-de-poule-design? Door de unieke Dutz-twist heeft u altijd iets bijzonders in handen.

Zwart-wit trend in een nieuw jasje

De klassieke zwart-wit trend is weer terug van weggeweest, maar wel in een heel nieuw jasje gestoken. Boeiende vormen, spannende snijdingen en prints plaatsen deze trend in een heel ander licht. In combinatie met het zwart-witte contrast zijn de brillen zowel selectief als veelzijdig.

Moderne geometrische brillen

De Dutz designers hebben zich laten inspireren door opvallende geometrische vormen en eenvoudige vormen. Zo hebben de klassieke rechthoeken en vierkanten stijlen een nieuwe look gekregen door de toevoeging van moderne hoeklijnen. Het resultaat? Hoekige brillen in levendige kleuren om uw ogen mee te laten stralen!

Strepen, strepen en nog meer strepen

Een trend die voorlopig nog niet weggaat: strepen. We zien dit niet alleen terug op kleding, maar ook op brillen. Van dik, dun, dubbel tot schaduwrijk: dit seizoen heeft Dutz gekozen voor een grafisch lijnenspel in overtuigende kleurencombinaties. Stripes are never out of fashion!

Retro maar toch ultramodern

De minimalistische stijl is niet meer weg te denken. Dat is niet zo vreemd, want niets is eigentijdser dan een stijlvolle, gestroomlijnde bril. De combinatie van eenvoud en ultramodern met een knipoog naar retro frames, maken de monturen uiterst hip en nooit saai.

Kortom, de najaarscollectie van Dutz is zó veelzijdig dat er altijd iets tussen zit wat bij u past! Via Optiek uit Vianen nodigt u van harte uit om de brillen te passen.

DUTZ_brillen-najaar-2017-naast
Pas online
Naar de winkel


Top