Collaga-Skaga brillen en de lange ontwerptraditie

Skaga brillen en de lange ontwerptraditie

Bent u zich er al van bewust dat Skaga een lange, succesvolle geschiedenis heeft? Een langere geschiedenis dan de meeste andere eyewearmerken. Al sinds 1948 produceert Skaga brillen op basis van vakmanschap, gestoeld op een lange ontwerptraditie. Dit merk weet precies wat u als man of vrouw wilt, of het nu draait om stijl of om functionaliteit, Skaga heeft hét product!

Skaga staat bekend om zijn eenvoudige, maar toch elegante brillen waarin zelfs de kleinste details de grootste aandacht krijgen. De stijl van de bril valt op dankzij zijn lichte gewicht door het gebruik van voornamelijk titanium. Elk model heeft een persoonlijke naam. Houdt u van een strak, vierkant model, dan zult u de Daelvi zeer interessant vinden. De combinatie van titanium en nylon maken de bril licht en comfortabel, maar nog steeds vol met karakter. Of bent u meer van een stoere bril met een rechthoekig voorstuk die gekarakteriseerd wordt door de bewerkte veren? Dan valt de Pari bij u in de smaak. Een klassieke en tijdloze bril met een feilloos gevoel voor stijl ontworpen om op iedere situatie aan te sluiten.

Kom bij Via Optiek langs in de winkel en samen kijken wij naar de perfecte Skaga bril. U zult verrast zijn door de stijl en functionaliteit van dit merk! Graag tot ziens in Vianen.

Skaga-brillen_over

Lees meer over onze brillen


Top