Back to school met de kinderbrillen van Vingino

Het nieuwe schooljaar staat weer voor de deur, dat betekent terug de boeken in! Een goed zicht is daarbij erg belangrijk voor de beste prestaties. Vingino speelt daar leuk op in met een back to school actie: bij aanschaf van een hippe of stoere bril krijgt uw zoon of dochter nu een GRATIS tas.

Hippe, stoere of kleurrijke kinderbrillen

De kinderbrillen van Vingino doen niet onder voor volwassen collecties. Zo voldoen de monturen aan de nieuwste trends en zitten ze ook nog eens heel comfortabel. Daarnaast zijn de brillen heel stevig, waardoor ze prima tegen een stootje kunnen. De collectie van Vingino is heel gevarieerd: van stoere prints, vrolijke kleuren tot ingetogen modellen. Elke jongen en meisje vindt wel iets van zijn of haar gading.

Scherp zicht voor optimale prestaties

Voor de beste prestaties op school is een bril met de juiste sterkte essentieel. Veel kids hebben zonder dat de ouders het weten moeite met lezen door een verminderd zicht. Kom daarom gerust eens langs bij Via Optiek in Vianen voor een deskundige oogmeting. En schaft u nu een trendy Vingino kinderbril aan, dan krijgt uw zoon of dochter een leuke tas cadeau!

Naar de winkel
Vingino back to school 2017-rechts


Top