Multifocale-daglenzen-voor-moeiteloos-comfort

Multifocale daglenzen voor moeiteloos comfort

Als we u vragen wat u verwacht van multifocale daglenzen dan staan comfort, een prima zicht en gemak waarschijnlijk hoog op uw wensenlijst. DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal daglenzen zijn speciaal ontworpen om aan deze criteria te voldoen!

Drie bevochtigingscomponenten

Om op een prettige manier contactlenzen te kunnen dragen, is een goede bevochtiging van groot belang.

DAILIES® AquaComfort Plus® contactlenzen zijn daarom voorzien van maar liefst drie bevochtigingscomponenten. Als u knippert worden de bevochtigende componenten vrijgelaten uit de lens, waardoor deze telkens opnieuw verfrist en bevochtigd wordt. Hierdoor geniet u de hele dag lang van een geweldig comfort.

Multifocale precisie

Door het Precision Profile design ziet u zowel dichtbij als op tussenafstand en veraf scherp. Hierdoor is een multifocale bril geen must meer als de lettertjes moeilijker leesbaar beginnen te worden.

Zeg onderhoud gedag

Om uw lenzen en ogen in goede conditie te houden, is bij veel contactlenzen onderhoud noodzakelijk.

DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal contactlenzen zijn echter een uitstekende keuze als u de voorkeur geeft aan een flexibel dagritme. U kunt DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal lenzen overal en altijd dragen en na gebruik gooit u ze gewoon weg. Genieten van scherp zicht zonder gedoe!

Zelf het verschil ervaren? Vraag ons naar onze DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal en ervaar comfortabel, scherp zicht op alle afstanden met het gemak van daglenzen.

dailies aquacomfort - naast artikel

Lees meer over contactlenzen en vloeistoffen van Alcon


Top