hard geluid

Hoe is uw gehoor? Doe de gehoortest!

Moet u in een gesprek steeds vaker navragen wat er gezegd wordt? Wordt een gesprek lastig wanneer u het onderwerp niet mee krijgt of wanneer u in groter gezelschap bent? Moet uw radio of tv de laatste tijd steeds wat harder? Als u twijfels heeft over uw gehoor, maak dan een afspraak voor een gehoortest en maak gebruik van onze diensten die u op weg helpen naar een beter gehoor. 

Er zijn verschillende soorten gehoorverlies. Heeft u bijvoorbeeld moeite om zachte geluiden te horen en is spraak moeilijk te verstaan in een omgeving met veel achtergrondgeluid? Dan heeft u last van mild gehoorverlies. Als u zachte en matige geluiden niet hoort en spraak niet hoort als er achtergrondgeluiden zijn, dan is er sprake van een matig gehoorverlies. Bij ernstig gehoorverlies moeten gesprekken luid worden gevoerd en zijn groepsgesprekken alleen mogelijk met grote inspanningen.

Meten is weten. Kom vooral bij ons langs voor het doen van een gehoortest. Dan weet u exact hoe het staat met de kwaliteit van uw gehoor. Een hoortest is altijd vrijblijvend, dus twijfel niet en maak een afspraak met onze audicien!

 

doe de gehoortest


Top